Skip to main content

Dit zijn de onmisbare elementen in je complete keuken!

Als je overweegt om een keuken op maat in je huis te plaatsen, dan is dat een uitstekende beslissing! Je bent verzekerd van optimaal comfort en kunt de keuken helemaal naar jouw wens inrichten met de apparatuur die je nodig hebt. Wil je weten hoe je de perfecte inbouwkeuken ontwerpt? Bekijk dan onze handige tips voor praktische en stijlvolle keuzes.

DE BASIS VOOR JOUW NIEUWE KEUKEN

Als je een keuken wilt ontwerpen, moet je rekening houden met je voorkeuren, behoeften en budget. Er zijn echter een paar basiselementen die in elk type keuken moeten worden opgenomen, of het nu gaat om een kleinere keuken of eentje met een groot kookeiland.

Een spoelbak

Een goede spoelbak is onmisbaar in elke keuken, omdat je hier niet alleen je eten, maar ook je keukengerei wast. Het is daarom belangrijk dat de spoelbak groot genoeg is en de keuken voldoende ruimte biedt om je keukengerei op te bergen.

Handig ingerichte kasten

Goed ingerichte kasten spelen een belangrijke rol in je keuken. Hier bewaar je al je kookgerei en voorraad, zodat alles georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk is. Kies daarom voor goed ontworpen kasten die passen bij de stijl van jouw keuken. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals houten kasten, metalen kasten en laminaatkasten. Verstelbare planken en uittrekbare laden zijn handige functies voor opbergen op maat.

Een kookplaat

Er zijn verschillende soorten kookplaten verkrijgbaar, waaronder elektrische, gas- en inductiekookplaten. Kies een kookplaat die past bij jouw voorkeuren en manier van koken.

Al onze kookplaten

Kies accessoires die bij je passen

Een praktische en aangename keuken creëren die elke dag gebruikt kan worden, bereik je door basiselementen zoals werkbladen, spoelbakken, kookplaten, koelkasten, ovens en inbouwkasten te combineren met zorgvuldig geselecteerde accessoires.

ONZE PREMIUM-SERVICE

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERPEN OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ACCOMPAGNEMENT TOTAL

FINITIONS HAUT DE GAMME

Een handige besteklade in je keukenkast

Een goed ingerichte besteklade biedt je veel voordeel: zorgt voor beter opbergen en eenvoudige toegankelijkheid, en bespaart bovendien ruimte in de kasten door deze optimaal te benutten.

Met een draaiplateau maak je optimaal gebruik van je kastruimte

Een draaiplateau is een handige oplossing om de ruimte in een hoekkast optimaal te benutten. Je kunt gemakkelijker bij je potten en pannen zonder dat je hoeft te bukken, je maximaliseert de opbergruimte op verschillende niveaus en maakt eenvoudig gebruik van de hoekkast in je keuken.

In het werkblad geïntegreerd oplaadpunt

Een stopcontact dat geïntegreerd is in het werkblad kan het opladen van elektronische apparaten zoals telefoons, tablets en laptops heel eenvoudig maken terwijl je in de keuken bent, zonder dat je ze hoeft te verplaatsen of op een andere stroombron hoeft aan te sluiten. Het voorkomt bovendien het ongemak van rommelige kabels en overbelaste stopcontacten.

Heldere ledverlichting boven of onder je kasten

Ledverlichting biedt helderder en gelijkmatiger licht dan conventionele verlichting en kan donkere en moeilijk bereikbare plaatsen in de keuken verlichten. Bovendien produceren led’s bijna geen warmte, waardoor ze veiliger zijn voor ruimtes die veel worden gebruikt.

Een extra voordeel van ledlampen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende tinten, waardoor je keuken een persoonlijke touch krijgt. Deze optie kan een chique uitstraling geven aan je perfect verlichte ruimte!

Talloze opties voor nog meer comfort

Wat is er beter dan het luisteren naar muziek tijdens het koken? Dit kan mogelijk worden gemaakt door een geluidssysteem direct in je meubels te integreren!

Het geluidssysteem blijft onzichtbaar en wordt verborgen achter plinten of gemonteerd in holtes, waardoor je keukenmeubels veranderen in een klankkast. Je kunt het systeem via Bluetooth koppelen aan elk mobiel apparaat, of het nu je smartphone of tablet is.

VIND JE EIGEN LA CUISINE

Ontdek onze uitgebreide keuze aan kleuren en materialen! Laat je adviseren door het team van La Cuisine.

Ontdek onze unieke 3D-tool!

Touch Reality

Met onze ultramoderne tools kun je nu je keuken in realtime en in 3D bekijken. Alsof je meteen in je nieuwe keuken staat.

Meer over Touch Reality

Onze collectie materialen

Bij La Cuisine vind je een enorme keuze aan speciaal voor onze keukens geselecteerde materialen:
  • Fronten: je hebt de keuze uit meer dan 200 opties om jouw keukenfronten te personaliseren met een kleur naar keuze
  • Werkbladen en wandpanelen: kies uit meer dan 300 materialen en afwerkingen
  • Handgrepen: kies uit een breed assortiment handgrepen in alle soorten en maten
  • Greeploze profielen: kies uit een groot aantal verschillende groefkleuren (zonder extra kosten!)

Leave a Reply