Skip to main content
EEN OVERZICHT VAN ONZE BELOFTEN

We nemen onze beloften uiterst serieus

Vertrouwen moet worden verdiend! Daarom zetten we ons in om jou een uitstekende service te bieden, van begin tot eind. Onze beloften zijn een geschreven weergave van onze toewijding aan goed uitgevoerd werk.

1

Een complete en gratis offerte

Een volledig gratis en gedetailleerde offerte op maat! Weet je niet zeker welke ruimte je beschikbaar hebt? Geen probleem! Onze experts kunnen bij jou thuis komen om alles op te meten en zo de perfecte offerte voor jou te maken.

Maak een afspraak
2

Een eerlijke en transparante prijs

Elk product en elke service heeft een duidelijke en exacte prijs. Geen verrassingen als je iets wilt veranderen. De beste manier om jouw budget onder controle te houden, is door middel van een gedetailleerde prijsopgave en advies om jouw project te optimaliseren. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kun je met een gerust hart aan jouw keukenproject beginnen.

3

Één aanspreekpunt

Vanaf de allereerste ontmoeting staat een van onze medewerkers voor je klaar. Gedurende het hele project blijft deze persoon jouw enige aanspreekpunt. Zo zorgen we ervoor dat je altijd één vertrouwd gezicht hebt tijdens de realisatie van jouw keuken.

4

Een overzichtelijke planning

Bij de opbouw van jouw keuken is het belangrijk om een duidelijk zicht te hebben op het tijdschema. Daarom stellen we bij de bestelling van jouw keuken leverings- en installatietermijnen vast. We doen er alles aan om deze termijnen na te komen, zodat je precies weet wanneer je keukenproject klaar is.

5

Een milieuvriendelijke keuken

Duurzaamheid en milieu zijn de verantwoordelijkheid van ons allemaal. Daarom werken we bij voorkeur samen met milieubewuste partners en leveranciers die onze inzet voor het milieu delen. We gebruiken ook recyclebare verpakkingen en zorgen ervoor dat jouw keuken na de plaatsing schoon en aangenaam is. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

6

100% af!

Ons werk is pas klaar als alle kleinste details zijn afgewerkt, zoals het in gebruik nemen van jouw apparatuur en het afstellen van de deuren. Jouw tevredenheid is onze eerste prioriteit en daarom zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd voordat we jouw project afronden.

En de garanties?

Onze kwaliteitsproducten zijn dé garantie voor je keuken! We bieden namelijk een PREMIUM-garantieservice die je keuken gedurende de hele levensduur beschermt. Dit is vastgelegd in ons toegewijde serviceplan, waarin we beloven je altijd de beste kwaliteit en service te bieden. Zo kun je zorgeloos genieten.

ONZE PREMIUM-SERVICE

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERPEN OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

HOOGWAARDIGE AFWERKING

Creëer de keuken van je dromen

VIND JE EIGEN LA CUISINE

Maak een afspraak en ontwerp je keuken samen met een van onze ontwerpers.