Skip to main content

Houd de controle in je keuken met praktische opbergers!

Onze doordachte kasten, schappen en laden helpen je om alles efficiënt te organiseren en terug te vinden. Je keuken blijft netjes en georganiseerd, terwijl alles een eigen plek heeft. Optimaliseer je keukenruimte met onze oplossingen!

Uittrekbare kasten en laden

Op zoek naar meer opbergruimte in jouw keuken? Onze uittrekbare kasten en laden zijn hier de perfecte oplossing voor! Door ons slimme ontwerp berg je al jouw etenswaren, kruiden en flessen gemakkelijk op en heb je ze altijd binnen handbereik. Zo blijft jouw keuken netjes en opgeruimd!

Ontdek alle opbergers in een van onze winkels

IDEEËN NODIG?

Onze uittrekbare keukenkasten

Maak van jouw keuken een georganiseerde oase van rust! Onze opbergoplossingen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften en wensen te voldoen. Geen rommelig werkblad meer, maar alles wat je nodig hebt eenvoudig toegankelijk en netjes opgeborgen.

Ontdek onze slimme opbergvakken voor in je laden!

Ontdek MOVE: het flexibele massief houten opbergsysteem met eindeloze combinatiemogelijkheden dankzij de verstelbare elementen. Pas de opbergelementen helemaal aan jouw wensen aan!

Uitgebreide systemen voor een heel andere indeling

La Cuisine by Louise Verlaine biedt oplossingen op maat voor elke keuken. Optimaliseer je keukenruimte en pas deze aan verschillende toepassingen aan met onze unieke hoekopstellingen, vouwdeuren en andere systemen. Creëer een optimaal, ergonomisch design in jouw keuken!

Vertrouw je keuken toe aan La Cuisine

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak kennis met onze ontwerpers en creëer samen je nieuwe keuken!

Haal het maximale uit je keuken met slimme opbergoplossingen!

Creëer ruimte op je werkblad met handige accessoires zoals uittrekbare manden en lade-inzetstukken. Maak van je keukenwand de ideale opbergruimte!

INSPIRATIE EN IDEEËN NODIG?

Leisteenverf of opbergrails?

Maak je keuken compleet met een stijlvolle leistenen achterwand! Schrijf er herinneringen op, maak tekeningen of krabbel je boodschappenlijstje neer. De neutrale en moderne uitstraling past perfect in elke keukenstijl.

Breng nu ook orde in je keuken met onze wandrekken en accessoires! Maak ruimte op je werkblad en houd het overzichtelijk met onze ophangrekken en railsystemen. Kies uit roestvrijstalen of chromen stangen en bijpassende accessoires. Ontdek nu onze ideale opbergoplossingen voor een opgeruimde en praktische keuken!

ONZE PREMIUM-SERVICE

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERPEN OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

HOOGWAARDIGE AFWERKING