Skip to main content

Duurzaamheid begint thuis.

La Cuisine by Louise Verlaine draagt bij aan een duurzame toekomst voor mens en natuur. Ontdek onze verantwoorde productieprocessen en hoogwaardige materialen. Samen bouwen we aan een gezond en duurzaam huis.

"

Onze keukens zijn klimaatneutraal

Je kunt met een gerust hart genieten van onze keukens, want ze zijn klimaatneutraal en energiezuinig. Daarnaast zijn onze meubels gecertificeerd voor hun positieve effect op je gezondheid. De gebruikte verven en vernissen zijn op waterbasis, wat bijdraagt aan een positief ecologisch evenwicht voor mens en natuur.

Ontdek al onze duurzame materialen
"

Respect voor de natuur en natuurlijke hulpbronnen

Onze keukens zijn niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. We behandelen hout met respect, geven het een duurzame afwerking en verminderen het gebruik van oplosmiddelen met 90% voor een langere levensduur.

Bovendien is meer dan 50% van onze gelakte gelamineerde fronten gerecycled. Kies voor een duurzame keuken die mooi én goed is voor de natuur!

GEZONDHEID IS HET ALLERBELANGRIJKST

Duurzame keuze: hout met minder formaldehyde

Onze gezondheid is kostbaar. Medische vooruitgang, een evenwichtige voeding en een goede leefomgeving dragen allemaal bij tot een gezondere levensstijl. En precies daarom gebruiken we in onze keukens hout met lager formaldehydegehalte.

Wat is formaldehyde ?

Formaldehyde is een vluchtige organische verbinding die vaak in houtmaterialen wordt gebruikt en schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Onze producten bevatten veel minder formaldehyde dan wettelijk vereist, waardoor ze veiliger zijn voor jou en het milieu. Kies voor gezondheid met onze houten materialen.

Vertrouw op onze duurzame keukens

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak kennis met onze ontwerpers en creëer samen je eigen duurzame keuken!

"

Minder plastic in onze verpakkingen

Onze keukens worden geleverd in veilige, recyclebare verpakkingen die niet alleen het milieu ontzien, maar ook je keukenelementen perfect beschermen. Ons efficiënte inpaksysteem gebruikt sterke papieren zakken, gevuld met versnipperde kartonresten, om ervoor te zorgen dat jouw keuken veilig en onbeschadigd bij jou aankomt.

Maar dat is niet alles. We hebben afscheid genomen van oude verpakkingsmethoden, zoals schuimblokken en piepschuimplaten en kiezen nu voor een nieuw, milieuvriendelijk, 100% recyclebaar systeem. Zo zetten we samen een stap naar een plasticvrije wereld.

Ontdek onze duurzame materialen

Bescherming van de biodiversiteit

Respect voor onze natuurlijke hulpbronnen draagt bij aan een duurzame toekomst. Daarom investeren we in een project om bijen en insecten te beschermen. Door de aanplant van bomen en een bloemenweide bij onze productiecentra dragen we bij aan het behoud van de biodiversiteit van onze planeet.

ONZE GEZONDHEIDSLABELS

ONZE PREMIUM-SERVICE

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERP OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

HOOGWAARDIGE AFWERKING

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE DESIGNS

Filter