Skip to main content

Samen ontwerpen, uniek concept

Jouw ideale keuken, speciaal voor jou ontworpen! Jij weet precies wat je in je keuken terug wilt zien. Met onze unieke 3D-tool helpt ons team je bij elke stap. Maak deel uit van het ontwerpproces van de keuken die bij jou past en creëer zo jouw perfecte keuken! Laat je fantasie de vrije loop, onze ontwerpers doen de rest.

Klantervaring: een 4.9 op 5 (+elfduizend reviews)

Alle keukenmeubels in miniatuur, maar levensecht

Na het bepalen van de specifieke indeling van jouw keuken maken we een schaalmodel met miniatuurkeukenmeubels. Met onze unieke 2.0-tablet kun je eenvoudig schuiven, rangschikken en veranderingen aanbrengen in kasten, meubels en onderdelen. Het beste van alles? Je ziet je wijzigingen meteen in 3D terug!

“Geen zorgen, je staat er niet alleen voor! We zijn er om samen met jou jouw droomkeuken vorm te geven. Onze ontwerpers luisteren naar je, passen je wensen in real-time toe en delen hun kennis en ideeën om jouw perfecte keuken te creëren.”

Van real naar virtueel!

Is dit de metaverse?
Dankzij onze ultramoderne tools zie je jouw keuken in realtime in 3D. Het voelt als reizen door tijd en ruimte. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom zie je alle veranderingen direct terug – live!

“Wij laten je niet alleen je keuken zien, maar ook alle functies van je keukenapparatuur, spoelbak en gootsteen en werkblad. Zo gebruiken we een virtuele tool voor een real weergave.”

Ervaar het zelf! Waar je ook bent

Een volle agenda? Onverwachte omstandigheden? Geen probleem, we hebben ons aangepast aan de moderne werkmethoden en kunnen gemakkelijk op afstand samenwerken. Niets is eenvoudiger: een tablet of computer en je bent klaar!

“We kunnen bij je langskomen en je de ultieme ervaring in samen ontwerpen geven met behulp van onze mobiele systemen. Je hebt niets nodig, wij zorgen voor alles!”

Fysieke touch 

Fysieke touch 

Fysieke touch 

wordt virtual reality 

wordt virtual reality 

wordt virtual reality 

Meer inzicht in de beschikbare ruimte

Met een op maat gemaakt 3D-model van je keuken, krijg je een beter inzicht in de ruimte, de verhoudingen van de kasten en het keukeneiland. Onze team kan eindeloos veel opstellingen samenstellen. Twijfel niet langer en ontwerp jouw droomkeuken vandaag nog! Het is snel, gemakkelijk en een ervaring die je niet wilt missen.

Ben je er klaar voor om samen met ons jouw keuken vorm te geven?

MAAK EEN AFSPRAAK

Plan een afspraak in en ontwerp jouw nieuwe keuken samen met een van onze ontwerpers