Skip to main content
KOOKPLAAT - KEUKENADVIES - CATEGORIEËN

De kookplaten van La Cuisine

Bij het ontwerpen van je keuken kom je voor talloze beslissingen te staan, waarvan de keuze voor de perfecte kookplaat er één van is. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, zoals een gas-, inductie- of keramische kookplaat. Elk type kookplaat heeft zijn eigen voor- en nadelen, daarom is het belangrijk om de kenmerken van elke optie te begrijpen. Zo kun je de meest geschikte keuze maken die past bij jouw persoonlijke behoeften en levensstijl.

InductieGasGemengde kookplaat

Inductiekooplaten

Stap in het tijdperk van modern koken met inductiekookplaten, ware parels van culinaire technologie. Deze kookplaat biedt ongeëvenaarde precisie en zorgt voor een constante temperatuur, waardoor je altijd perfecte kookresultaten behaalt. Naast hun elegante ontwerp zijn inductiekookplaten ook nog eens gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor koks van elk niveaus. Ontdek een geheel nieuwe manier van koken met deze geavanceerde technologie.

De voordelen van inductie

  • Snel en efficiënt koken dankzij de automatische panherkenning.
  • Kookzones koppelen voor een groter kookoppervlak dankzij de Bridge-functie.
  • Afzuigkap rechtstreeks bedienen vanaf de kookplaat met InTouch-bediening.
  • Ingebouwde timer voor nauwkeurig beheren van je kooktijd.
  • Oververhittingsbeveiliging voorkomt dat de resten aan de kookplaat blijven vastzitten.
  • Intuïtieve bediening voor snel en eenvoudig gebruik van de kookplaat.

Gaskookplaat

Als je een keuken met traditionele uitstraling wilt, is een gaskookplaat een goede keuze. Met een zichtbare vlam kan je het kookproces van je eten regelen, wat zorgt voor een authentieke kookervaring. Daarnaast zijn gaskookplaten zeer flexibel en kunnen ze worden aangepast aan elke behoefte, of je nu een saus laat sudderen of vlees laat dichtschroeien. Ervaar het plezier van ouderwets koken met een gaskookplaat.

Stel je eigen inbouwkookplaat samen!

Aparte gasbranders die je naar wens kunt combineren. Zo kies je de samenstelling die past bij jouw keuken en jouw levensstijl.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Kies je voor een kookplaatmodel in combinatie met een afzuigkap, dan beschik je over een revolutionair apparaat waarmee je nog efficiënter kan koken.

Geniet van totale vrijheid

Een conventionele kookplaat en afzonderlijke afzuigkap nemen veel ruimte in beslag in de keuken, maar met een kookplaat met geïntegreerde afzuigkap heb je de perfecte combinatie van functionaliteit en een elegant ontwerp.

De garantie van La Cuisine

Onze kwaliteitsproducten zijn dé garantie voor je keuken! We bieden namelijk een PREMIUM-garantieservice die je keuken gedurende de hele levensduur beschermt. Dit is vastgelegd in ons toegewijde serviceplan, waarin we beloven je altijd de beste kwaliteit en service te bieden. Zo kun je zorgeloos genieten.

ONZE PREMIUM-SERVICES

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERPEN OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ACCOMPAGNEMENT TOTAL

FINITIONS HAUT DE GAMME

VIND JE EIGEN LA CUISINE

Ontdek onze uitgebreide keuze aan kleuren en materialen! Laat je adviseren door het team van La Cuisine.