Skip to main content
KOELKASTEN - KEUKENAPPARATUUR - DIEPVRIEZERS

Koel-vriescombinaties

Een koelkast is onmisbaar in de keuken. Of je nu kiest voor een ingebouwde of vrijstaande koelkast, het is belangrijk dat hij je voedsel vers houdt en voldoet aan jouw wensen als het gaat om opslag en vormgeving. Voor het maken van de beste keuze, is  het belangrijk dat je je eigen gewoonten kent. 

Inbouwkoelkast

Ben je op zoek naar een keuken die perfect is ontworpen en harmonieus oogt? Dan bieden ingebouwde koel- en vriescombinaties de ideale oplossing. Deze apparaten worden verborgen achter kastdeurtjes en verdwijnen uit het zicht, waardoor er meer ruimte ontstaat voor een strakke en verzorgde leefomgeving.

Het ontwerp van de keuken mag geen negatieve invloed hebben op de prestaties van de koel- en vriescombinaties. Gelukkig zijn de huidige modellen bijzonder efficiënt dankzij geoptimaliseerde ventilatie, wat zorgt voor een betere conservering van levensmiddelen. Kies daarom voor een keuken die zowel design als comfort combineert.

Amerikaanse koel-vriescombinatie

Ontdek onze Amerikaanse koelkast, een combinatie van praktisch nut en stijlvol design. Dankzij de royale opslagcapaciteit biedt deze koelkast een apart vries- en koelgedeelte, waardoor je al je etenswaren gemakkelijk kunt organiseren en terugvinden. Maak van jouw keuken een echte blikvanger met de Amerikaanse koelkast.

Bovendien is onze Amerikaanse koelkast uitgerust met een handige in de voorkant geïntegreerde water- en ijsdispenser. Zo kun je jezelf bedienen zonder de deur te openen, wat de versheid van je levensmiddelen ten goede komt. Sommige levensmiddelen hebben wat meer ruimte nodig hebben. Houd er daarom rekening mee dat de breedte van de vriezer beperkt kan zijn.

Advies over je nieuwe keuken nodig?

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact met ons op! We helpen je graag met je keukenontwerp!

Vrijstaande koel-vriescombinatie

Vrijstaande apparatuur biedt een ruime keuze aan design en kleur. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten om aan elke behoefte te voldoen.

Met onze nieuwste modellen van koel- en vriescombinaties ben je verzekerd van innovatieve functies die jouw keukenervaring naar een hoger niveau tillen. Zo beschikken onze koel- en vriescombinaties bijvoorbeeld over de No Frost-technologie, die zorgt voor automatische ontdooiing. Daarnaast hebben ze een vochtigheidsregeling voor een optimale conservering van voedingsmiddelen. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van voldoende opslagvolume, maar geef je ook een persoonlijk tintje aan jouw keuken.

ONZE PREMIUM-SERVICE

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERPEN OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ACCOMPAGNEMENT TOTAL

FINITIONS HAUT DE GAMME

Ontdek onze unieke 3D-tool!

Touch Reality

Met onze ultramoderne tools kun je nu je keuken in realtime en in 3D bekijken. Alsof je meteen in je nieuwe keuken staat.

Meer over Touch Reality

Onze collectie materialen

Bij La Cuisine vind je een enorme keuze aan speciaal voor onze keukens geselecteerde materialen:
  • Fronten: je hebt de keuze uit meer dan 200 opties om jouw keukenfronten te personaliseren met een kleur naar keuze
  • Werkbladen en wandpanelen: kies uit meer dan 300 materialen en afwerkingen
  • Handgrepen: kies uit een breed assortiment handgrepen in alle soorten en maten
  • Greeploze profielen: kies uit een groot aantal verschillende groefkleuren (zonder extra kosten!)