Skip to main content
OVEN - KEUKENAPPARATUUR - KOKEN - STOMEN

De verschillende soorten ovens

Moderne ovens hebben een enorme evolutie doorgemaakt op het gebied van design en functionaliteit. Niet langer verborgen onder het aanrecht, maar vol in het zicht in praktische kolommen. De verschillende ovenmodellen bieden een volledig scala aan bereidingswijzen voor elke behoefte en zijn dankzij hun variabele hoogte aanpasbaar aan elke keuken. Als je meer kookruimte nodig hebt, kan je zelfs twee ovens naast elkaar installeren. Om een totale harmonie met de stijl van je keuken te bereiken, kies je ten slotte een oven die bij je designstijl past.

Traditionele oven

Een traditionele oven verwarmt de lucht door middel van twee elektrische verwarmingselementen die zich boven en onder bevinden. Dit maakt dit type oven ideaal voor het bakken en braden van gerechten, maar het apparaat heeft wel een lange voorverwarmtijd nodig.

De convectieoven gebruikt een ventilator om de hete lucht te laten circuleren, waardoor gerechten gelijkmatig en snel kunnen worden bereid. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over alle gerechten in de oven, wat vooral handig is als je voor veel mensen kookt of meerdere gerechten tegelijk bereidt.

De stoomoven

Stomen, een oude maar gezonde kookmethode, is tegenwoordig een populaire manier om groenten, vis en gevogelte te bereiden. Deze methode behoudt de smaak, kleur en voedingsstoffen van voedsel, wat het nog gezonder en lekkerder maakt.

Er zijn twee soorten stoomovens beschikbaar op de markt: modellen die rechtstreeks op de waterleiding zijn aangesloten en modellen met een eigen watertank. Er zijn diverse soorten stoomovens verkrijgbaar met verschillende functies die passen bij jouw behoeften en budget. Onze keukenontwerpers helpen je graag bij het vinden van de perfecte oven voor jouw keuken.

Heb je advies nodig?

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact op en maak een afspraak. We helpen je graag!

Combi-ovens

Combi-ovens zijn ideaal voor wie wil genieten van verschillende kookwijzen zonder dat er meerdere toestellen nodig zijn. Ze combineren meestal functies zoals traditionele warmte, convectie, stoom, grill en magnetron.

Met deze veelzijdige opties kun je met gemak een grote verscheidenheid aan gerechten bereiden, waardoor je echt ruimte bespaart en de keuken efficiënter maakt.

ONZE PREMIUM-SERVICES

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERPEN OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ACCOMPAGNEMENT TOTAL

FINITIONS HAUT DE GAMME

Ontdek onze unieke 3D-tool!

Touch Reality

Met onze ultramoderne tools kun je nu je keuken in realtime en in 3D bekijken. Alsof je meteen in je nieuwe keuken staat.

Meer over Touch Reality

Onze collectie materialen

Bij La Cuisine vind je een enorme keuze aan speciaal voor onze keukens geselecteerde materialen:
  • Fronten: je hebt de keuze uit meer dan 200 opties om jouw keukenfronten te personaliseren met een kleur naar keuze
  • Werkbladen en wandpanelen: kies uit meer dan 300 materialen en afwerkingen
  • Handgrepen: kies uit een breed assortiment handgrepen in alle soorten en maten
  • Greeploze profielen: kies uit een groot aantal verschillende groefkleuren (zonder extra kosten!)