De tips voor je bijkeuken of wasruimte

Op zoek naar een bijkeuken of wasruimte die perfect bij jouw dagelijks leven past? La Cuisine biedt je op maat gemaakte oplossingen om je bijkeuken te organiseren. We hebben zelfs accessoires die speciaal ontworpen zijn om je wasmachine, droger en schoonmaakspullen optimaal op te bergen. Ontdek onze ideeën voor je wasruimte en maak er een superhandige plek van!

De ideale bijkeuken: een beetje verborgen

Wil jij jouw wasruimte graag uit het zicht houden? Bij ons ben je aan het juiste adres! We zijn gespecialiseerd in het creëren van verborgen deuren die vlakbij jouw keuken geplaatst kunnen worden. Zo wordt jouw bijkeuken discreet en minder zichtbaar.

Esthetisch én praktisch

Stel je eens voor dat je jouw wasruimte kunt verbergen achter schuifdeuren, in een kast in je keuken of in een gang. Zo kun je jouw apparatuur en benodigdheden netjes opbergen en houd je jouw huis opgeruimd.

Alles op zijn plek in je wasruimte en bijkeuken

Als je jouw wasruimte in een aparte ruimte, zoals de bijkeuken, hebt geplaatst, kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten. Zo kun je bijvoorbeeld rekken van vloer tot plafond installeren en veel opbergaccessoires toevoegen om de functionaliteit nog groter te maken.

Tips voor een georganiseerde en praktische bijkeuken

Hier zijn wat ideeën om jouw wasruimte te organiseren, maar het is zeker niet een uitputtende lijst. Monteer bijvoorbeeld geperforeerde panelen aan de muren, zodat je gemakkelijk opbergmanden, een bezem of stofzuiger kunt ophangen. Je droogrek kun je ook tussen de muur en wasmachine opbergen, terwijl je de strijkplank aan het plafond hangt. En wat dacht je van uitneembare manden in de onderste kasten om de vuile was te sorteren (fijne was, lakens, handdoeken en meer).

ONZE PREMIUM-SERVICE

HOOGWAARDIGE AFWERKING

ONDERSTEUNING VAN BEGIN TOT EIND

GARANTIES DIE GERUSTSTELLEN

KEUKENONTWERPEN OP MAAT

VERANTWOORDE & DUURZAME KEUKENS

ACCOMPAGNEMENT TOTAL

FINITIONS HAUT DE GAMME

Een bijkeuken die perfect bij je past

Bij ons kun je terecht voor op maat gemaakte oplossingen voor jouw bijkeuken, die vaak over het hoofd wordt gezien. Onze specialisten ontwerpen een unieke en stijlvolle wasruimte volledig naar jouw wensen.

Kom langs in onze winkel en ontmoet onze experts. Zij helpen je graag bij het ontwerpen van een comfortabele en praktische bijkeuken die perfect past bij jouw interieur. Dé ideale gelegenheid om inspiratie op te doen in onze showroom.

MAAK EEN AFSPRAAK